Qui som

La Teresa i jo, en Bartomeu, som un matrimoni de jubilats que residim a la tranquil-la població de Centelles, comarca d’Osona, uns 50 quilometres al nord de Barcelona.

Entre d’altres temes als que dedicar el nostre temps lliure, destaquen el col·leccionisme, la passió per l’art romànic, els rellotges de sol (ho podeu constatar al web www.elsolieltemps.com), la fotografia i, per sobre de tot, el viatjar.

Des de fa molts anys, primer amb les nostres filles i després tots dos sols, hem viatjat per molts països d’Europa i Amèrica, gaudint de conèixer diverses cultures, formes de viure i de localitzar elements que incrementin les nostres col·leccions viscudes, com queda palesat en les seccions d’aquest web.

Vaig començar a crear aquest “blog / web” l’any 2015 com a forma de recollir totes les experiències viscudes durant els nostres viatges. Hi trobareu moltes fotografies, la majoria fetes per nosaltres i sensacions experimentades durant els viatges realitzats.

Esperem que us agradi i si en traieu alguna utilitat per al vostre trajecte vital o voleu manifestar algun comentari, ho podeu fer a través de l’apartat de contacte.  

Gracies per seguir-nos.