Passejades per la comarca

La comarca d’Osona, amb la seva capital a Vic, es troba ubicada en una situació estratègica a mig camí entre els Pirineus i la Costa Brava, i a una hora en cotxe de Barcelona i Girona. 

El turisme cultural a Osona engloba una rica diversitat de recursos històrics que es remunten a la prehistòria, amb importants vestigis del romànic, un estil molt arrelat a la comarca. El turisme literari i industrial també té el seu pes específic dins del territori.

El paisatge i el territori osonencs també són idonis per activitats a la natura, i la gran oferta de fires i mercats, festes i tradicions populars contribueixen, juntament amb la seva gastronomia, a ampliar les possibilitats de convertir una visita a la comarca en una gran experiència.

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/homepages/4/d354980476/htdocs/torrestermes/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.

 

Per conèixer Osona amb el vostre mitjà de transport us proposem diferents itineraris per recórrer la comarca i visitar els indrets amb més encant; tot gaudint de vistes impressionants, descobrireu poblets i racons, degustareu la seva cuina i veureu llocs plens d’història.

Cadascun dels itineraris es centra en un territori o en una temàtica concreta. Per a cada un us proposem diverses parades i visites que us permetran gaudir del paisatge i conèixer els recursos de la comarca mentre aneu fent ruta.

Uns quants itineraris per a tots els gustos per conèixer Osona des de diversos punts de vista.

Font: Osona Turisme

Passejades per Osona [Consell Comarcal d’Osona] 

Vall de Sau Collsacabra

Paisatges del Ter

Paisatges escrits

Món Medieval

Itinerari Modernisme

Lluçanès

Itinerari Industrial

Itinerari Gastronòmic

Itinerari Bandolers

Itinerari Arqueològic

Itinerari Miradors